Buďte v obraze! Sledujte zpravodajství o aktuálním ekonomickém vývoji v tuzemsku i ve světě v sekci Novinky nebo se přihlaste k odběru našeho bezplatného Newsletteru.

MENU
Pojištění pohledávek

Tým Arfin Broker posiluje. Luděk Obadal přichází na pozici obchodního ředitele pro Česko

Novým obchodním ředitelem české pobočky společnosti Arfin Broker se stal Luděk Obadal. Od 1. 5. 2019 se bude věnovat obchodním aktivitám souvisejícím s pojištěním pohledávek a návazným službám či produktům. S Luďkem Obadalem přicházejí do skupiny Arfin rozsáhlé zkušenosti v oblasti pojištění obchodních pohledávek. Více než 17 let působil v oboru na různých obchodních pozicích – od Key Account manažera přes obchodního ředitele až po ředitele české pobočky společnosti Euler Hermes, světového lídra v pojištění pohledávek.

1.5.2019, Tomáš Jurík

Společnost Arfin Broker má v Česku stejné ambice jako skupina AU Group, do níž patří. Ta je celosvětovou jedničkou v pojištění pohledávek. Protože je tato služba závislá zejména na kvalifikaci lidí, kteří ji poskytují, rozhodla se skupina Arfin v personální oblasti výrazně posílit. Tím si upevňuje stabilní pozici v rámci TOP 5 specializovaných makléřů v tuzemsku. Obchodní tým Arfinu dnes reprezentuje dohromady 50 let zkušeností z oblasti pojištění pohledávek. Spolu s rostoucím obratem bude v personálním posilování pokračovat i v následujících letech.

Pro naše klienty rozvíjíme službu založenou na dokonalé znalosti prostředí všech úvěrových pojišťoven, jejich produktů i operativy. Díky tomu získávají naši klienti komparativní výhodu ve všech fázích pojištění a důležitou časovou úsporu,“ říká nový obchodní ředitel Luděk Obadal.

Arfin podle něj rozvíjí a nabízí kromě klasických produktů také související specializovaná řešení. K nim patří krytí speciálních rizik, střednědobých kontraktů a záruk. Skupina dokáže zprostředkovat bankovní i nebankovní faktoring, provádí ekonomický a informační monitoring či lustraci společností, ať už v návaznosti na pojištění nebo samostatně, například pro účely akvizičních aktivit.

Naší ambicí je stát se partnerem jakékoli společnosti bez ohledu na velikost. Chceme se stát regionálním hráčem pro ještě větší podporu klientů,“ dodává Obadal.