Buďte v obraze! Sledujte zpravodajství o aktuálním ekonomickém vývoji v tuzemsku i ve světě v sekci Novinky nebo se přihlaste k odběru našeho bezplatného Newsletteru.

MENU

ARFiN BROKER roste na Slovensku i personálně

Kamil Kunco je novým kolegou v rodině ARFiN BROKER. Starat se bude především o rozvoj obchodních aktivit na Slovensku. Personální posílení souvisí s budováním plnohodnotného zastoupení společnosti na slovenském trhu pojištění pohledávek. To vyvrcholilo v dubnu 2021 registrací u Národní banky Slovenska.

7.5.2021, Bratislava

Kamil Kunco se v oblasti pojištění pohledávek pohybuje s přestávkami od roku 2011. Svou profesní kariéru odstartoval ve slovenské pobočce pojišťovny Atradius jako podpora pro upisovatele kreditních limitů. Obchodní dovednosti získal ve Slovenské spořitelně a později je zužitkoval jako Regional sales manager u lídra v pojištění pohledávek, společnosti Euler Hermes. V pojišťovně Union řídil a zastřešoval partnerský prodej.  

Mou hlavní zásadou v obchodě je, že svým klientům vždy nabízím to, v co sám věřím a očem jsem přesvědčen, že je pro ně ideálním řešením,“ říká o svém přístupu ke klientům Kamil Kunco. Ve společnosti ARFiN BROKER Slovakia bude Kamil Kunco působit na pozici Business development managera. Zodpovědný bude za rozvoj a růst obchodních aktivit na slovenském trhu a za péči o stávající portfolio klientů. 

S Kamilem jsem spolupracoval už v pojišťovně Euler Hermes a považuji ho za kolegu, který plně zapadá do koncepce a hodnot ARFiN BROKER. Péče o klienty z jeho strany je vysoce odborná, ale zároveň lidská, což jsou hodnoty, které v rámci ARFiN Group sdílíme,“ doplnil ke svému novému kolegovi Tomáš JuríkManaging partner společnosti ARFiN BROKER Slovakia, s.r.o. 

ARFiN Group je skupina poskytující klientům služby v oblasti pojištění pohledávek a prodeje firem (M&A)ARFiN BROKER se stal od počátku svých aktivit v České republice v roce 2012 jedním z lídrů na trhu s portfoliem více než 70 klientů a očekávaným pojistným v objemu téměř 60 mil. Kč. ARFiN BROKER je členem sítě největšího specializovaného makléře voblasti krytí obchodního rizika AU Group, která byla založena v roce 1929. Prostřednictvím svých poboček a partnerů působí ve 40 zemích světa a pokrývá obchodní transakce, jejichž výše přesahuje 300 mld. eur.